Interfoane, videointerfoane si control acces

Sistemele de interfonie sau videointerfonie sunt elemente de baza pentru securitatea cladirilor, asigurând trierea persoanelor care au drept de acces, reducerea încercarilor de patrundere neautorizata, diminuarea tentativelor de furt.
Sistemele de interfonie

Sunt folosite pentru securizare locuintelor sau a spatiilor rezidentiale prin comunicarea facila dintre utilizatori fara a intensifica traficul persoanelor in cladiri. Pentru a intra in incinta cladirii, proprietarii vor utiliza cartela, cod sau cheie. Din interiorul apartamentului, acestia vor comanda deschiderea yalei pentru accesul persoanelor straine cu care au comunicat, in prealabil la interfon.

Sistemele de Videointerfonie

Reprezinta tot un mijloc de verificare a persoanelor care urmeaza sa intre in cladire pentru aprobarea sau restrictionarea accesului acestora. Sistemele de videointerfonie ofera, in plus, oportunitatea de a vedea interlocutorul cu sau fara comunicare audio. Videointerfonul este compus din: camera video exterioara, sursa de tensiune, monitor video, cabluri pentru transmisie/receptie semnal. Majoritatea sistemelor de videointerfonie se monteaza cu monitoare aditionale, astfel incat, la o casa cu mai multe etaje, puteti opta pentru instalarea unui monitor la fiecare etaj;

Service si Mentenanta

In cazul in care aveti deja un sistem de interfonie sau videointerfonie care prezinta probleme de functionare, vom trimite o echipa de specialisti care va depista si va remedia problema cu maxima promptitudine. Atat pentru sistemele montate de noi, cat si pentru sistemele anterior instalate, putem incheia contracte de service si mentenanta.

Sistem de control acces
ECHIPAMENT | SERVICII DE INSTALARE | MENTENANTA
  • Se adreseaza persoanelor juridice, avand rolul de a limita si restrictiona accesul in incinta pentru persoane, altele decat angajatii proprii;
  • Sistemul de control acces poate fi individual sau legat la un computer, care constituie o baza de date cu accesul fiecarei persoane detinatoare de cartela. Cititoarele de cartele se vor inlocui, treptat, cu cititoare de amprente;
  • Sistemul de control acces este compus din: unitate centrala, programator deschidere/inchidere usa, cititoare de cartele/amprente, yale electromagnetice, electromagnet aplicat, turnichet, surse de alimentare, cabluri, mufe, etc.

Ultimele tehnologii din domeniul interfoniei si al controlului accesului pot asigura si un management al evacuarilor initiale în caz de urgenta.

Preferinte
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.