ALARMA ANTIEFRACTIE
Alegerea sistemului de alarma antiefractie care vi se potriveste

Societatea noastra va propune alegerea sistemului antiefractie optim pentru siguranta si securitatea caminului si afacerii dumneavoastra. Pentru a stabili exact ce sistem de alarma vi se potriveste in locatia pe care doriti sa o securizati, va fi nevoie sa stim ce tehnologii exista, dimensiunea si compartimentarea spatiului vizat.

Apelati cu incredere la serviciile noastre deoarece detinem licenta de functionare pentru instalarea, modificarea sau întretinerea componentelor sau a sistemelor de securitate emisa de I.G.P.R.(Inspectoratul General Al Politiei Romane).

Alarma Antiefractie

Domeniul de aplicare al unui sistem de alarma antiefractie este extrem de vast: de la aplicatii rezidentiale la sisteme profesionale de inalta securitate. Rolul indeplinit de sistemele de securitate antiefractie este acela de a oferi protectie persoanelor, bunurilor si valorilor aflate in spatii interioare si exterioare bine delimitate. De asemenea, utilizarea acestor sisteme antiefractie are un efect puternic de indepartare a infractorilor.
Inainte de a va achizitiona un sistem de alarma antiefractie, este prioritar sa va informati si sa dobanditi cateva cunostinte de baza despre componentele si modalitatea de functionare a acestui dispozitiv. Pentru a va veni in ajutor, societatea noastra va ofera o prezentare detaliata despre dotarile acestui sistem.

Scopul sistemului
de alarma antiefractie

Un sistem de alarma antiefractie reprezinta un ansamblu de elemente electronice ce sunt interconectate pentru a semnala aparitia unei persoane sau a unui fenomen nedorit. Sistemele de alarma antiefractie sunt recunoscute ca fiind folosite pentru identificarea persoanelor, insa putini sunt cei care cunosc faptul ca acestea pot detecta gaze, incendii si inundatii. Important este sa alegeti detectoarele care vi se potrivesc.
Cu toate ca, in cele mai multe cazuri, sistemele de alarma antiefractie sunt solicitate de catre firme si institutii publice, a aparut o tendinta crescuta in randul persoanelor fizice in ceea ce priveste interesul pentru securizarea suplimentara a spatiului in care locuiesc.

Important de retinut este faptul ca sistemele de alarma antiefractie sunt, de cele mai multe ori, cuplate la un dispozitiv de monitorizare. Aceasta determina ca in eventualitatea unei alarme, un mesaj sa fie transmis direct catre un serviciu de paza sau catre telefonul mobil al proprietarului.

Componentele tipice ale sistemului de alarma antiefractie

In linii mari, un sistem de alarma antiefractie este alcatuit din urmatoarele componente uzuale:

1

Centrala de alarma – este unitatea centrala , ce necesita o instalare discreta, amplasata intr-o cutie metalica securizata. Centrala comunica cu toti senzorii sistemului si realizeaza actionarea sistemului antiefractie in functie de evenimentele inregistrate si de programarea anterioara a acestuia.

2

Sirena interior/exterior – reprezinta un factor important in descurajarea intrusilor si reda un sunet deloc confortabil pentru auzul celor ce se afla in vecinatatea alarmei.

3

Dispozitiv de comunicare prin telefonie mobila, linie fixa sau internet.

4

Tastatura – panou de control ce permite controlul sistemului antiefractie(armare, dezarmare, verificare jurnal)

5

Telecomanda armare/dezarmare – permite accesarea functiilor sistemului antiefractie de la distanta.

6

Acumulator back-up (pentru centrala si sirene) – capabil sa alimenteze sistemul cel putin o zi in cazul in care infractorii vor incerca sa-l dezactiveze prin taierea cablurilor.

7

Detectoare de miscare (geam spart, vibratie, soc, scurgeri de gaze).

Preferinte
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.