Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati.

Beneficiile sunt majore, printre acestea numarandu-se reducerea costurilor si riscurilor comparativ cu paza umana, diminuarea tentativelor de furt, posibilitatea de integrare cu sistemele de control acces si detectie incendiu pentru un control centralizat. Obiectivele principale ale sistemului de supraveghere video sunt urmatoarele:

  • Prevenirea infaptuirii unor infractiuni;
  • Supravegherea si protectia persoanelor, bunurilor, valorilor, imobilelor si instalatiilor de utilitate publica;
  • Semnalarea incalcarilor regulilor de circulatie rutiera.

Mijloacele de supraveghere video pot fi utilizate atat in spatii inchise, precum magazine sau sedii de banci, precum si in spatii deschise sau destinate publicului, inclusive pe caile publice de acces.

In cazul in care doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video, va propunem o consiliere inainte de realizarea acestui demers.

Oferta de servicii pentru sistemele de supraveghere video:

  • Servicii de consultanta in vederea alegerii unei solutii cat mai optime de supraveghere video;
  • Servicii de furnizare de echipamente de supraveghere video la preturi competitive;
  • Servicii de proiectare si instalare sisteme de supraveghere video;
  • Service-ul sistemelor de supraveghere video.
Inanite de a instala camere de supraveghere video este bine sa cunoasteti urmatoarele informatii:

Pentru a beneficia de oferta noastra de servicii, puteti sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe website sau pe adresa noastra de e-mail si echipa noastra se va deplasa la locatia vizata.

1

Camerele de supraveghere  se clasifica in doua categorii : camere de interior si camere de exterior. Cele care sunt folosite in interior, au drept scop monitorizarea locuintelor, a birourilor, sediilor, salilor de conferinta sau supravegherea discreta a copilului prin ascunderea acestora in prize, rame de tablouri, aplice, etc. Cele de exterior sunt ideale pentru supravegherea spatiilor deschise si a cailor de acces, avand protectie impotriva intemperiilor.

2

Camerele de supraveghere sunt dotate cu leduri infrarosu pentru filmare pe intuneric;

3

Camera de supraveghere este doar o componenta a unui sistem de supraveghere care contine: DVR in scopul receptionarii si procesarii imaginilor, hard disk pentru memorarea si stocarea imaginilor, sursa de alimentare, sursa de alimentare, cabluri si mufe;

4

Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat imaginea este mai clara;

5

Apelati la firme specializate pentru instalarea sistemelor de supraveghere precum societatea noastra. Detinem licenta de functionare pentru instalarea, modificarea si intetinerea componentelor sau a sistemelor de securitate emisa de I.G.P.R.(Inspectoratul General Al Politiei Române).

Preferinte
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.