CINE SUNTEM?

Tebex activeaza pe piata instalatiilor electrice si a sistemelor de securitate din anul 2008. Ne recomanda seriozitatea, promtitudinea si modul de lucru eficient – reflectate intr-un portofoliu variat de clienti statornici, in crestere de la an la an.

AVANTAJELE OFERITE CLIENTILOR NOSTRI

Oferta TEBEX  include consultanta in solutii integrate care contin atat echipamente de calitate, cat si serviciile necesare implementarii  si functionarii sistemelor de siguranta si automatizare. Prin incheierea de contracte de service si mentenanta, le oferim clientilor instruire si garantia mentinerii echipamentelor in parametri optimi de functionare.

  • Consultanta in gasirea de solutii complete pentru nevoile de siguranta si de automatizare ale clientilor;
  •  Calitate prin oferta de produse si tehnologii performante, la cele mai inalte standarde calitative;
  • Garantie asigurata de catre certificarile si autorizarile personalului nostru, precum si de insotirea fiecarui echipament si/sau a fiecarei lucrari de certificate de calitate si conformitate;
  •  Instruire realizata de catre personalul nostru tehnic catre persoane care vor utiliza echipamentele instalate de compania noastra;
  •  Service si mentenanta a sistemelor instalate, prin revizii periodice si verificari solicitate de catre clienti si disponibilitatea echipei noastre de a raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor.

CE OFERIM?

Livram servicii si dispozitive de inalta calitate la preturi corecte si avantajoase. Drumul de la pasiune pana la confort si siguranta il parcurgem printr-un parteneriat solid, bazat pe principii si valori durabile. Prin fiecare contract incheiat, confortul si siguranta clientului devin prioritate.

VIZIUNEA NOASTRA

Investim incontinuu in dezvoltarea echipelor noastre, atat din punct de vedere al pregatirii despre ultimile noutati in domeniu, cat si din punct de vedere al utilizarii de tehnologii de ultima generatie pentru prestarea serviciilor. Si din aceste considerente, am devenit un partener de incredere pentru clientii nostri, care beneficiaza de un portofoliu de servicii, organizat pe etape –proiectare, implementare si exploatare.
Viziunea noastra –crestere si dezvoltare la nivel local, regional si national prin incheiere de parteneriate strategice cu clienti si colaboratori care ne pot oferi oportunitati de diversificare a echipamentelor si serviciilor furnizate in scopul indeplinirii de noi nevoi rezultate din evolutia tehnologica a societatii.

testimoniale

Urban Building SRL

Au realizat in timp util lucrarea si cu multa meticulozitate. Asta ne-a fost de ajuns sa intelegem ca avem de a face cu oameni de incredere si ca pe viitor cu siguranta ii vom mai cauta. Nu e un domeniu in care sa lipseasca concurenta, insa credem ca ei se detaseaza net, datorita profesionalismului si seriozitatii de care dau dovada.

Arena Residence SRL

Pasiunea, credem noi, este motorul care ii pune in miscare. Asa i-am perceput pe cei de la Tebex. Profesionalism provenit din pasiune si dorinta de a duce proiectul la bun sfarsit, cu succes. Ne-au convins ca am facut o alegere buna semnand contractul cu ei.

Luvis SRL

Aveam nevoie de o echipa care sa fie dispusa sa lucreze rapid si eficient, cu capacitatea de a se concentra cu maxima atentie la lucrarea in curs. Am fost placut surprinsi sa gasim in echipa Tebex nu doar atat, ci si atentie sporita la detalii si disponibilitatea de a se plia pe nevoile noastre. Rezultatul final a fost chiar peste asteptarile noastre. Cu siguranta vom mai colabora.

Preferinte
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.